Od 02.01.2024. godine, u gradu Rijeci na području mjesnih odbora Draga, Orehovica, Pašac, Sveti Kuzam i Svilno započelo je korištenje dodijeljenih individualnih spremnika za komunalni otpad te se na javnim površinama nalaze zajednički spremnici za prikupljanje otpadnog stakla i tekstila.

Od 05.02.2024. godine na području mjesnih odbora Grbci, Gornji Zamet, Pehlin, Srdoči MO Škurinje (ulice: Tibljaška cesta, Škurinjskih boraca, Škurinjska cesta, Škurinje, Put Lovrankini) započinje korištenje dodijeljenih individualnih spremnika za komunalni otpad. Na javnim površinama ostat će zajednički spremnici za prikupljanje otpadnog stakla i tekstila.

Od 01.07.2024. godine na području Mjesnog odbora Zamet započinje korištenje dodijeljenih individualnih spremnika za komunalni otpad. Na javnim površinama ostat će samo zajednički spremnici za prikupljanje otpadnog stakla i tekstila.

Sav ostali kućni otpad može se zbrinuti u reciklažnom dvorištu, a glomazni i zeleni otpad besplatnim prikupljanjem na Vašoj adresi.

RASPOREDI PRAŽNJENJA INDIVIDUALNIH SPREMNIKA I KARTE RUTA PO MJESNIM ODBORIMA:

MO Draga, MO Orehovica, MO Pašac, MO Sveti Kuzam, MO Svilno

MO Grbci, MO Gornji Zamet, MO Pehlin, MO Srdoči, MO Škurinje (ulice Tibljaška cesta, Škurinjskih boraca, Škurinjska cesta, Škurinje, Put Lovrankini)

MO Zamet