Dobrodošli na mrežne stranice www.cistocarijeka.hr Komunalnog društva Čistoća d.o.o. Rijeka. Dolaskom na mrežne stranice u cijelosti prihvaćate niže navedene uvjete korištenja i s njima ste suglasni sve vrijeme korištenja. Time se smatra da ste upoznati sa svim uvjetima korištenja mrežne stranice, kao i s rizicima koji mogu nastati. Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja, budući da ih se prema potrebi može bez posebne najave ili obrazloženja promijeniti.

Mrežne stranice se većinom sastoje od vlastitih autorskih sadržaja, dok ostatak čine poveznice na druge stranice. Pregledavanjem sadržaja korisnici se obvezuju da će iste koristiti isključivo za osobne potrebe te da sadržaje bez posebne dozvole neće distribuirati ili koristiti u poslovne svrhe. Vlasnik mreżnih stranica polaže autorska prava na tekstualne i vizualne sadržaje, baze podataka i programerski kod. Neovlašteno korištenje smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Bez dopuštenja KD Čistoća d.o.o. Rijeka strogo je zabranjeno prenošenje sadržaja na drugim portalima, elektronskim ili tiskanim medijima. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, dužan je izvijestiti KD Čistoća, koje će u slučaju opravdanosti zahtjeva sporni sadržaj povući. Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost. Portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pri administraciji sadržaja nastoji se da svi objavljeni podaci budu točni i potpuni, ali s obzirom na brzinu i kratkoću rokova u kojima se postavljaju informacije, moguće su pogreške. Iz tog razloga naglašavamo da su svi podaci isključivo informativnog značaja, a za druge svrhe preporučujemo dodatnu provjeru kod drugih relevantnih izvora informacija.

U nastojanju da se stranice kontinuirano poboljšavaju, administracija mrežnih stranica prikuplja podatke o preuzetom sadržaju, vremenu posjeta, načinu pristupa, podatke u vezi s IP adresom i najposjećenijim sadržajima, pritom ne ulazeći u privatnost korisnika koja je maksimalno zaštićena.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sustavu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sustava suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Više o zaštiti privatnosti pročitajte ovdje.