KD Čistoća d.o.o. Rijeka je 31. srpnja 2020. godine objavila natječaj za odabir najboljih likovnih rješenja koja će se aplicirati na nove pametne spremnike. Rok za dostavu radova bio je 26. kolovoza 2020. godine u 15:00 sati.

Na natječaj je pristiglo ukupno 47 radova od kojih je žiri odabrao najboljih 20 čije naslove likovnih rješenja donosimo u nastavku: “Biciklistica”, “Sačuvajmo more”, “Reciklirajmo u gradu koji teče”, “Voli svoj grad – misli zeleno”, “Djed i unuk”, “Stablo šljive”, “Mediteranski vrt”, “Cvjetna livada”, “Ibisi”, “Hrastova šuma”, “Prizor iz snova”, “Kućica u cvijeću”, “Octopus”, “More”, “Svemir”, “Ja sam promjena”, “Dizalice”, “Svjetlosni origami”, “Ri Eco” i “Smart box”.

Građani će imati priliku sudjelovati u odabiru 5 najboljih radova javnim glasanjem putem mrežne stranice KD Čistoća d.o.o. u razdoblju od 31.08.2020. do 04.09.2020. 5 najbolje ocijenjenih radova prvi će se aplicirati na pametne spremnike, a ostali radovi će biti aplicirani u sljedećim fazama implementacije pametnih spremnika.

Autore 20 najbolje ocijenjenih radova KD Čistoća d.o.o. će nagraditi sezonskom pretplatom 2020./2021. za dvije osobe u HNK Ivana pl. Zajca, a sve prijavitelje na natječaj prigodnim poklonima.

O preuzimanju sezonske pretplate 2020./2021. u HNK Ivana pl. Zajca i poklona dobitnici će biti naknadno obaviješteni. Svim ostalim prijaviteljima na natječaj poklon će biti dostavljen na kućnu adresu.