Grad Kastav i KD Čistoća d.o.o. Rijeka pozivaju sve zainteresirane poslovne korisnike na javnu tribinu „Novi sustav gospodarenja otpadom“ koja će se održati u četvrtak, 8. prosinca 2022. godine, s početkom u 18:00 sati u Boćarskom domu „Slavko Stanić“, Kastav, Stražnica 3.

Svrha javne tribine je educiranje i informiranje poslovnih korisnika o održivom gospodarenju otpadom, uključujući odgovorno postupanje s komunalnim otpadom, te upoznavanje poslovnih korisnika s novim sustavom gospodarenja otpadom, zakonskim propisima i njihovim obvezama.

Tribina je otvorena za sve poslovne korisnike, a nakon edukativno-informativne prezentacije o ispravnom postupanju s otpadom, prisutni će predstavnicima KD Čistoća d.o.o. Rijeka moći postavljati pitanja i dobiti sve relevantne informacije oko razvrstavanja otpada.

Zbog ograničenog broja mjesta molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na e-mail: komunalno@kastav.hr  ili na telefon: 051/561-930 najkasnije do 05. prosinca 2022. godine.

U slučaju iznimno velikog interesa za sudjelovanje na javnoj tribini, Grad Kastav i KD Čistoća d.o.o. Rijeka organizirat će dodatne tribine za potencijalne prijavitelje o čemu će pravovremeno obavijestiti sve zainteresirane.

                                                               Hvala Vam na doprinosu u zaštiti okoliša!