Poštovani korisnici, od ponedjeljka 11. svibnja 2020. godine otvaraju se reciklažna dvorišta Mihačeva draga i Pehlin prema uobičajenom radnom vremenu (Centralno reciklažno dvorište Mihačeva draga od ponedjeljka do subote od 08.00 do 20.00 sati; Reciklažno dvorište Pehlin od ponedjeljka do petka od 10.00 do 17.00, subotom od 08.00 do 13.00 sati).

U skladu s preporukama i mjerama nadležnih tijela, a vezano uz epidemiološku situaciju s koronavirusom (COVID 19), KD Čistoća poduzima preventivne mjere s ciljem zaštite zdravlja korisnika i djelatnika, te molimo korisnike da ih poštuju.

Mjere podrazumijevaju kontrolirani ulazak u krug reciklažnih dvorišta, i to isključivo jednog po jednog korisnika po pozivu zadužene osobe, predaju i preuzimanje dokumenata za identifikaciju i evidenciju na predviđenim pultovima bez kontakta sa zaposlenicima, zabranu ulaska u službene prostorije, poštovanje mjere socijalne distance od najmanje 2 metra, samostalno odlaganje otpada u predviđene spremnike te izbjegavanje nepotrebnog zadržavanja u krugu reciklažnih dvorišta.

Cjelovite se upute nalaze na poveznici te na vidljivim mjestima u samim reciklažnim dvorištima.