Poštovani korisnici, dana 30. listopada 2021. godine završila je podjela individualnih spremnika za odvojeno prikupljanje reciklabilnih vrsta otpada na području Općine Viškovo.

Korisnici koji u predviđenim terminima nisu preuzeli svoje individualne spremnike za odvojeno prikupljanje reciklabilnih vrsta otpada, za naknadno preuzimanje istih trebaju se javiti na info telefon 0800 999 900 ili e-mail adresu info@cistoca-ri.hr te dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, šifru korisnika i broj telefona. Korisnici će biti povratno obaviješteni o mjestu i vremenu naknadnog preuzimanja spremnika.

Korisnici koji još nisu preuzeli svoje individualne zelene spremnike, iste mogu preuzeti u Centralnom reciklažnom dvorištu Mihačeva draga, Mihačeva draga 37 u Rijeci, od ponedjeljka do subote od 08.00 do 20.00 sati.

Molimo korisnike da ponesu svoje kupone, osobnu iskaznicu vlasnika ili odrezak računa KD Čistoća.

Za sve dodatne informacije (rješavanje statusa korisnika, promjene korisnika, promjene podataka o članovima kućanstva i sl.), korisnici se mogu javiti u komercijalnu službu KD Čistoća:

  • osobno na adresi Dolac 14, Rijeka, svakim radnim danom (ponedjeljak-petak) od 07.00 do 12.00 h,
  • telefonski na brojeve 353-400, 353-402 ili 353-403,
  • putem email-a na komercijala.stambeni@cistoca-ri.hr (kućanstva) ili komercijala.poslovni@cistoca-ri.hr (poslovni korisnici).